one day left

Hei! I morgen er dagen jeg har ventet på i noen år nå. Jeg har litt sommerfugler i magen, men aller mest gleder jeg meg. Flyet går 11:50 fra Gardermoen. Vi mellomlander i London for å møte studentene fra de andre landene, og deretter flyr vi videre til New York. Soft landing campen i New York har jeg nevnt før, men til dere som ikke har hørt om det, så skal jeg være der i et par dager før jeg reiser videre til vertsfamilien min. Jeg ankommer Blanchard på mandag, og skolen starter torsdag. Før skolen starter skal jeg ha møte med kontaktpersonen min og med skolen slik at jeg får meldt meg på de fagene jeg trenger osv. 

Nå har jeg rukket og tatt farvel med venner og familie. Jeg har møtt de fleste vennene mine, og i går var familien på besøk. Det var selvfølgelig trist, men det går overraskende bra fra min side. Jeg er alt for opptatt av at jeg skal reise i morgen. Men som med alle andre, kommer vel hjemlengselen etterhvert. Jeg har kost meg i sommer med mine søte jenter, og det blir rart og ikke ha dem rundt meg i hverdagen. Det samme gjelder selvfølgelig familien min. 
Én kommentar

Vibeke

08.08.2013 kl.13:19

Kos deg masse i USA! Savner deg allerede<33

Skriv en ny kommentarMaria Holm Kaiser
Utvekslingsstudent i Blanchard, Oklahoma skoleåret 2013/14. Jeg drar med Explorius/CETUSA. Kontakt: mariaholmkaiser@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits