vel fremme & første skoledag

På søndag kveld var jeg egentlig veldig stresset over at jeg skulle ta to fly alene neste morgen. Jeg har vært på ganske mange flyplasser, men allikevel er det litt rart å skulle greie det helt selv. Frokosten vi fikk på hotellet i New York var ikke akkurat til å skryte av den morgenen. Vi fikk en pose med mat i resepsjonen da vi dro, og det jeg spiste var et halvt eple. Dette fikk meg ikke så veldig mye bedre i gang. Men, jeg klarte å få begge boardingkortene og å sjekke inn bagasjen (heldigvis helt frem til OK). På flyplassen i Atlanta måtte jeg ta et tog for å komme meg til riktig gate, men det var heller ikke noe problem. Jeg kjøpte meg en sandwich, men æsj, det smakte rett og slett vondt, så jeg spiste ikke halvparten engang. Etter jeg hadde ventet på denne flyplassen i noen timer, greide jeg heldigvis å sove på flyet til Oklahoma. Da jeg landet der, ble jeg møtt av noen kjente fjes og en plakat. Søte Kadence var også med. 

Vel fremme hos min vertsfamilie er jeg nå ferdig med min første skoleuke. Det vil si to dager; vi startet på torsdag. Første skoledag var jo egentlig det eneste jeg gruet meg til, men det gikk helt fint. Timeplanen min ser slik ut: 

I køen i kantina møtte jeg en jente, Destiny, som spurte om jeg ville sitte med hennes venner. Dette var jeg så glad for, fordi jeg hadde virkelig ikke lyst til å gå bort til noen tilfeldige og si "excuse me, can I sit here, please?" De var juniors, bortsett fra en jente som var senior. Hun har faktisk personal finance med meg. Emily (en av de andre jentene, jeg har også spansk med henne) har jeg møtt endel ganger i korridorene, og hun er så snill og følger meg til de forskjellige rommene. Jeg kan gå meg vill i dem, det er så stort!

Selvfølgelig måtte jo noe gå galt også. Etter lunsj skulle jeg kjappe meg til timen. Da timen var ferdig, så jeg på timeplanen min hva jeg skulle etterpå. Da så jeg plutselig at jeg hadde vært i feil klasse timen før. Jeg hadde vært i art, men skulle egentlig hatt engelsk. Derfor gikk jeg til art klassen igjen. Art læreren er så koselig, og han lo bare da jeg fortalte hva som hadde skjedd. Jeg fikk gå fem minutter før timen sluttet slik at jeg fikk gå til Mrs. Anderson (engelsk læreren) og fortelle henne hva som hadde skjedd også. Hun er også veldig hyggelig, og sa "oh, no worries honey". 

Dere la sikkert merke til basketball nederst på timeplanen min og lo. Ja, det gjorde jeg også. Siden basketball er den eneste sporten de har som jeg kunne være med på dette semesteret, hadde de satt meg opp på det begge semestrene, siden jeg sa jeg ville ha sport. Det som er, er at disse jentene har spilt basketball siden de var små og snakker et basketballspråk jeg ikke skjønner noe av. I tillegg snakket treneren om at vi måtte komme på skolen mye tidligere for å trene med vekter og å endre på timeplanen for å få plass til mer trening. Derfor skal jeg ikke være med på det. Hadde jeg spilt det før og var inn i alt de gjør hadde det vært veldig gøy. Alle jentene var så søte og snille. Noe som også er veldig gøy er at jeg hører folk si "she's from Norway" osv. da jeg går forbi, haha. Og når noen av lærerne forteller at jeg er fra Norge, sier mange "so you're from Norway? That's so cool". Alle her er søte og veldig imøtekommende. Nordmenn har virkelig noe å lære. 

Til slutt tenkte jeg å vise dere rommet mitt:Se så flink (ahahah, nei, her hadde jeg redd sengen klokken 7 om morgenen, tror jeg gjorde det i halvsøvne)Litt av klesskapet. På andre siden er det hyller (den hvite veggen med lysbryteren dere ser er inne i skapet)Må også kommentere klesstilen her. Vertsmoren min skulle ta meg med for å shoppe, og jeg kunne ikke annet enn å le for meg selv i prøverommet da jeg prøvde klærne de kom med til meg. Alle går med like bukser (her snakker vi sleng i bena og prints/stener på rumpa) og boots. Hvis noen skulle lure har jeg kjøpt meg to boots. Det er noen bukser som kalles Miss Me's, og de koster over 800 NOK. De gadd jeg rett og slett ikke å kjøpe siden jeg aldri kommer til å bruke dem i Norge, haha!

2 kommentarer

Kine

19.08.2013 kl.10:44

Virker som om det er lik klesstil i som i Australia, kan vel si jeg har problemer med å finne klær og ikke le av andres klær :) Men virker som et fint sted der du er nå !

maria holm kaiser

20.08.2013 kl.04:52

Kine: Haha, ja, er litt morsomt når guttene kommer med boots!
Virker som at du har det ganske bra også :)

Skriv en ny kommentarMaria Holm Kaiser
Utvekslingsstudent i Blanchard, Oklahoma skoleåret 2013/14. Jeg drar med Explorius/CETUSA. Kontakt: mariaholmkaiser@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits