bricktown

Først vil jeg bare si at jeg trives utrolig godt her! Jeg har virkelig kommet til en flott familie. Vi kommer godt overens, og de kaller meg allerede "hun", hehe. 

Da jeg våknet i går kjente jeg lukten av mat fra kjøkkenet. Dette er helt vanlig her, siden de står opp tidlig og lager mat til alle barna og barnebarna. Jeg ble møtt i døra av Allan som lurte på hva jeg ville ha til frokost. Jeg prøver noe nytt til frokost hver morgen, og denne morgenen gikk jeg for vafler. Må bare si at det er de beste vaflene jeg noen gang har spist. Han er så flink til å lage i stand frokost. Det går for det meste i pannekaker, egg og toast, frokostblanding og vafler. Sirupen hører selvfølgelig med. Etter jeg hadde spist opp alt fettet, tok jeg meg en tur ut i bassenget. Først svømte jeg en stund, og deretter kom Kadence og ville bade med meg. Rundt klokken 1 fikset vi oss for å dra til Bricktown i Oklahoma City. Kjøpte verdens beste is, blue cotton candy Det var så varmt at vi måtte stoppe for å kjøpe noe drikke

Her var vårt andre stopp for å kjøle oss litt ned. Dette bildet er egentlig mest til pappa. Vi var inne i en svær butikk du ville ha likt; det var bare jakt- og fisketing Jeg var i himmelen her, ja. 

De snakket om at vi skal hit flere ganger, mest sannsynlig med guttene for å låne segways! Til dere som ikke vet hva en segway er, må dere bare vente til å se bilder av en. Jeg klarte også å bli litt solbrent, solen er så sterk! 

2 kommentarer

Mamma

18.08.2013 kl.15:02

Er så glad for at du har vært så heldig med familie :) Ser ut til at du kan bli litt bortskjemt også.. Vær med på alt du kan, og nyt året :)) Klem.

Peter kaiser

18.08.2013 kl.16:18

Du må passe på tennene! Vafler og sirup til frokost!!?? Godt å høre at du har det fint og trives i din nye familie! Klemmer fra gammelhuset!

Skriv en ny kommentarMaria Holm Kaiser
Utvekslingsstudent i Blanchard, Oklahoma skoleåret 2013/14. Jeg drar med Explorius/CETUSA. Kontakt: mariaholmkaiser@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits