roadtrip...på en måte

Aloha! Nå sitter vi og ser på 17 Again, den filmen er så fin (spesielt Zac Efron, haha). Det er så herlig at det er Labor Day på mandag, jeg liker langhelg. I dag tidlig, etter vi hadde badet og solt oss litt, bestemte de seg for at vi skulle til et akvarium de ikke hadde vært på før. Vel, jeg vil heller si at vi dro på en aldri så liten roadtrip. Tilsammen kjørte vi nesten 300 miles fordi de ikke fant frem med det første. Vi stoppet på Route 66 hvor det er en stor butikk med bare pops brus, noe som er veldig kjent her. Det var over 500 forskjellige brustyper, men jeg endte opp med en supergod root beer.

Allan og jeg utenfor butikkenNå har jeg forresten byttet fra drama til mytologi. Det var det eneste faget som ikke ville ødelagt timeplanen min helt, pluss at engelsklæreren min er lærer i det faget også, og hun er så flink. Grunnen til at jeg byttet er rett og slett fordi det ikke var helt meg. Da jeg gikk inn i dramarommet for å få ms. Queen til å signere lappen, sa hun "oh Maria, we're gonna miss you sweetie." I ettertid har flere jeg har møtt på sagt at de savner meg der, selv om jeg bare var der en uke. De er veldig hyggelige, da. Jeg har vært i mytologiklassen to dager, og det virker helt greit. Har hørt det er lett å få gode karakterer der. De hadde test på fredag, men den slapp jeg siden det bare var min andre dag der. Testene her er forresten ganske lette, det er nesten bare avkrysning/alternativer! På fredag fikk jeg vite hva jeg ligger på i historie, personal finance, spansk, art og engelsk, og jeg har faktisk straight A's i alle sammen, noe jeg syntes var ganske morsomt. 

I personal finance skal vi ha et stort prosjekt som vi skal holde på med til november. Vi skal få disponere over 250 000 dollar hver. Alt sammen skal brukes til å kjøpe aksjer. Selvfølgelig er det ikke ekte penger, men et program de har på pc'ene. Aksjene går opp og ned akkurat som de ville ha gjort i virkeligheten. Jeg har begynt å researche hvilke selskaper jeg skal kjøpe aksjer i, men hvis noen værsåsnill kan komme med noen forslag blir jeg veldig glad :-) 

Nå skal vi spise is. Tror det er noe vaniljegreier, de liker det hvertfall så godt at jeg måtte prøve det. Aporopos vanilje, Hunter har gjort så jeg har blitt hektet på vanilla coke! Ååh, det er det beste jeg har smakt. Da han skulle få meg til å prøve det første gangen syntes jeg det hørtes veldig kvalmende ut, men ohmygosh. 

Forresten, jeg fikk en mail med spørsmål fra en jente som vil på utveksling som jeg klarte å slette. Kan du sende den på nytt, vær så snill? Jeg skal med glede svare deg :-) 

Stikkord:

4 kommentarer

Peter kaiser

01.09.2013 kl.16:17

Hei jenta vår! Alltid spennende å lese bloggen din! Du skriver så levende, så vi er liksom helt med på det du opplever! Du synes det er ganske morsomt at du har en straight A på viktige fag,vi synes det er utrolig at du kommer til en undervisning på et annet språk og gjør det så bra!! Stolt av deg jenta vår!!!!!!! Ellers høres det ut som du ikke har det så verst!! Kjempekos fra farmor og farfar!! Take care! Skal hilse fra Luci, hun ligger i buret sitt hos oss mens de tre i upperhuset er på konsert i Oslo!!

:)

02.09.2013 kl.22:49

Er det vanskelig å forstå engelsken i timene ? Måtte du lære deg hvor mye en miles var og sånn før du dro dit? ( istedenfor km og lignende )

Jeg vurderer å dra på utveksling til neste år ;)

maria holm kaiser

03.09.2013 kl.02:09

:): Engelsken er ikke vanskelig å forstå. En ting som tar litt tid er alle uttrykkene i matten, men du må bare være tålmodig, så kommer det seg etterhvert. Jeg måtte heller ikke lære meg miles osv. Jeg sitter med kalkulatoren på mobilen når jeg lurer på hva ting er i km, NOK osv, hehe :-)

Thomas

04.09.2013 kl.05:32

Det er virkelig gøy å følge bloggen din. Godt å se at du har det så fint! Klem fra onkel :)

Skriv en ny kommentarMaria Holm Kaiser
Utvekslingsstudent i Blanchard, Oklahoma skoleåret 2013/14. Jeg drar med Explorius/CETUSA. Kontakt: mariaholmkaiser@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits