new in

Hei alle sammen! I dag hadde jeg som sagt fri fra skolen, så vi dro til et stort kjøpesenter i Oklahoma City! Vi hadde det koselig som vanlig, men jeg syntes litt synd på Allan der han diltet etter oss fra butikk til butikk, haha. Tenkte på hvor forferdelig kjedelig pappa synes det er. Jeg sa til han at jeg skulle være kjapp, men han bare smilte som alltid og sa at han likte å være der. Uansett, jeg tenkte å vise dere hva jeg kjøpte meg, ikke bare i dag, men helt siden jeg kom hit. Er desverre ikke alt jeg fikk tatt bilde av fordi det er på vask nå, men dere får jo uansett sett det senere. Tok heller ikke bilde av basic-plaggene, som bukser og kjedelige gensere som er typisk Oklahoma-stil, og jeg gadd ikke å ta bilder av undertøy osv :-) Alt er så billig her, det vet dere helt sikkert. Var på Walmart i stad, og jeg skulle kjøpe en leppomade fra Burt's Bees. Ble helt sjokkert da jeg bare måtte betale $3!! Det er ikke mer enn ca 18 NOK, og i Norge betaler man vel rundt 80 kroner. 

Topp // Brandy Melville 

Kjole // Pacsun

Maxikjole // Charlotte Russe 

High low skjørt // American Eagle 

Topp // Brandy Melville 

T-skjorte // American Eagle 

Genser // Abercrombie & Fitch T-skjorte // Abercrombie & Fitch Topp // Brandy Melville 

Skjørt // Pacsun 

Shorts // Pacsun 

Bukse // Victoria's Secret 

Eyeliner // Too Faced - Leppeskrubb // Lush 

Sko // ALDO

Puh, det tok sin tid å laste opp alle bildene. Ser nå at det er litt dårlig kvalitet på dem, beklager det. Jeg rakk faktisk å rydde på plass alt før det var ferdig. Skapet mitt begynner å fylle seg opp nå, det liker jeg. Tok ikke med meg så mye klær fra Norge, noe jeg tror Elin likte, hehe. Må forresten bli flinkere til å kjøpe t-skjorter, siden vi ikke får gå med tanktops på skolen (hva er galt med å vise litt av skuldrene???). Vi har ikke så streng dresscode på skolen vår heldigvis. Rektoren sa at det er mye strengere på de andre skolene her. Som jeg har nevnt tidligere er stilen ganske annerledes her, men jeg vil allikevel ikke gjøre stilen min heelt sånn. På torsdag skal alle seniorer ta bilder, og jeg tror jeg skal ha på meg maxikjolen. Alle jentene får en lik kjole som vi skal ha på til portrettbildet, men ellers får vi ha på det vi vil. 

Over til noe helt annet: siden det ikke kommer en ny Pretty Little Liars episode før oktober(!!), har Sue laget en egen bruker på netflixen deres til meg. Så nåå har jeg begynt på the Vampire Diaries...er på episode 5, og jeg er hektet allerede. 

Vi snakkes senere, ha en fin uke, selv om dere ikke var like heldige som meg med fri på mandagen xxx

2 kommentarer

Marit

03.09.2013 kl.03:34

Åååh, elsker toppene fra Brandy Melville! :D

Vibeke

05.09.2013 kl.19:29

åååå så fine klær<33

Skriv en ny kommentarMaria Holm Kaiser
Utvekslingsstudent i Blanchard, Oklahoma skoleåret 2013/14. Jeg drar med Explorius/CETUSA. Kontakt: mariaholmkaiser@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits