hear us roar

I dag er nok en dag jeg er stolt av å være en Lion! Denne uken har det vært spirit week, noe som vil si at vi kler oss ut som noe hver dag. Temaene har vært what not to wear, Jersey Shore, Duck Dynasty, beauty and a geek, og i dag var det bare at vi skulle ha på oss Lions t-skjorte. Juniorene og seniorene kler seg ikke ut, men det var gøy å se freshmenene og sophomorene, da. Etter spirit week kommer homecoming. På min skole har vi ikke prom'et som ofte følger med, men bare fotballkampen. De flinke guttene vant selvfølgelig, og det ble så mye som 37-13.

Etter 3. time ble jeg checked out fra skolen, slik at vi hadde god tid til å spise lunsj før paraden. Alle fotballspillerne, cheerleaderne og vannjentene osv. er med i denne paraden. De sitter i "floats" som henger etter trucks, og de kaster godteri til barna. Jeg satt bak i trucken til Allan sammen med Parker, Hunter og Kadence (Sara og Alison kom også etterhvert). Da senior fotballguttene sin float kom, kastet de så mye godteri på meg at jeg faktisk fikk et blåmerke. Jeg skrek bare "wow, thanks guys!" og det jeg fikk som svar var hundrevis av slengkyss. De er da søte, da :-)

Hahah, pen. På Duck Dynasty dagen skulle Olivia male seg i ansiktet, og da var det fler som fikk gjennomgå

Parker, Kadence og jeg, må si vi var veldig heldige med bildet alle sammen

Floaten til 5. klasse cheerleaderne, eneste jeg tok dessverre 

Håper dere synes iPhonebilder er bedre enn ingenting, for jeg gidder ikke å ta med meg kameraet overalt x

2 kommentarer

Farfar

12.10.2013 kl.14:46

Ikke rart du fikk så mye søtt,du som er så søt !! Klem

Marianne

13.10.2013 kl.01:59

Hallo!!!! Jeg må bare starte med en ting at denne siden er den gøyeste siden på hele blogg, helt ærlig! Jeg vil bare si sorry at jeg ikke har postet kommentarer de andre gangene jeg har vært å lest her men noken gungar så er man barre lit sliten så ender man opp med å droppe det. Etter min mening er det nemlig ekstremt menga dumme som lager og komenterer. En gang fikk jeg nemlig selv slemme kommenterer før da jeg hadde bloggg. Det var veldig ekkelt. Jeg håpper veldig at du ikkje får noen dumme kommenterer og at du får kjempe mange flere inspirerende komentarer. Siden jeg ikke lenger har side tykjet jeg at jeg bare skulle dele en lenkje til en konkurranse som jeg nettopp har deltatt på. Premmien er et gavekort. Jeg håper utrolig at jeg vinnner, men hellet med meg så ønsker jeg at du skal! Det hadde vært utrolig hyggelig om du meldte deg på!

Skriv en ny kommentarMaria Holm Kaiser
Utvekslingsstudent i Blanchard, Oklahoma skoleåret 2013/14. Jeg drar med Explorius/CETUSA. Kontakt: mariaholmkaiser@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits