1/4 fullført

Da kan jeg endelig med god samvittighet ta fall break. Det var end of first nine weeks i dag, noe som vil si at jeg har fullført 1/4 av skoleåret allerede...WHAT!? Jeg fikk helt sjokk da jeg fikk vite det, men det er visst sant. Uansett, alle lærerene ville ha prøve i dag; på mandag fikk jeg beskjed om at jeg skulle ha 5 prøver og skrive et essay til i dag. Spansklæreren ombestemte seg i siste liten, så vi tok den prøven i går (uten at vi fikk beskjed om det før), så jeg hadde "bare" fire prøver i dag. I går leste jeg hvertfall hele dagen - fra jeg kom hjem til jeg sovnet. Det er litt dumt at vi ikke får vite hva prøvene handler om før dagen før, slik at vi bare har èn dag å forberede oss på. Jeg er ganske sikker på at alle prøvene gikk greit. Dere har sikkert også hørt at amerikanerne må ta ACT eller SAT tester for å gå på college, så vi har hatt ACT forberedelser i engelsktimene de siste ukene. Sist uke hadde vi en test over alle reglene (var faktisk endel vi aldri har hørt om i Norge), og jeg satte standarden i hele klassen! Jeg ble helt satt ut - "I DID???", og mrs. Anderson bare "sure did!" Alle synes det var ganske morsomt, hahah. Nå har jeg hvertfall ferie! Vel, vi har ikke så luksus som dere i Norge med en uke ferie, men heller 2 dager. Fri er fri, og jeg er happyyy. 

Fiine jakken fra Hollister, den er så god og varm! Tro det eller ei, det har faktisk blitt kaldt - hvis du teller 15 grader som kaldt, hehe :))) 

Er ikke helt sikker på hva vi skal finne på enda, men de skal hvertfall ta meg med et sted. I morgen har jeg frisørtime klokken 10, så to sleep in står hvertall ikke på planen. Jeg klipte meg for 2 uker siden, og nå skal jeg stripe det. Tror de mørke stripene blokkerte for solen i sommer, slik at håret mitt nesten ikke ble bleket, hvis det er mulig. Jeg er hvertfall lei av at det er så mørkt. Håper alle har det bra :-)

3 kommentarer

Mamma

17.10.2013 kl.20:19

Må bare si at "du ruler"!😀

maria holm kaiser

18.10.2013 kl.05:43

Mamma: hahaha mamma u crack me up <3

Farfar

07.11.2013 kl.08:57

Ja fy så fort tiden går! Så flott at du gjør det så bra på skolen!! Og ikke minst at du har det så bra!!!!! Klemmer fra farmor og farfar. Take care!!

Skriv en ny kommentarMaria Holm Kaiser
Utvekslingsstudent i Blanchard, Oklahoma skoleåret 2013/14. Jeg drar med Explorius/CETUSA. Kontakt: mariaholmkaiser@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits