seniors 13/14

Fikk senior sweatshirt'en min i går, elsker den allerede. Når jeg først faktisk dro fram kameraet tenkte jeg også å vise dere hvordan håret mitt ble: 

Måtte redigere fargene litt for at det skulle se likt ut, så det ser ca slik ut. Jeg er veldig fornøyd hvertfall.

Nå kom jeg nesten akkurat inn døra. Var på senteret i dag; jeg kjøpte bare en leppestift. Føler jeg har alt i butikkene, så det er ikke like spennende lenger, haha. Neida, men de har ikke fått inn så mye nytt i butikkene siden sist jeg var der. Det eneste jeg vet jeg trenger nå er en jakke, og det var det jeg var på utkikk etter. Har litt lyst på en marineblå vaffeljakke, men jeg fant ingen jeg likte. 

Mange spør hva jeg spiser her, og nesten hver helg, som i dag, spiser vi mexican. På disse stedene får vi chips, queso og salsa med en gang vi setter oss ned, slik at vi slipper å sulte ihjel før maten kommer. Jeg pleier å spise de vanlige rettene som enchilada, burrito, chimichanga, quesadilla osv. Salsaen her, dere, er noe av det beste som finnes. Det eneste negative er at de er så populære, så det er ofte vi må vente i over en halvtime på å få bord. Ja, dette ser jo veldig fristende ut...guttene lærte meg at the only real way er å helle salsaen oppi quesoen.

4 kommentarer

Mamma

27.10.2013 kl.16:44

Så fint håret ditt er :) Vi har hatt taco bare en gang siden du reiste, så nå lengter jeg etter mexican jeg også :)

Marita

29.10.2013 kl.14:16

så gøøy! Og du har en superfin blogg! Ønsker deg en flott dag videre! ^^

Camilla

30.10.2013 kl.12:41

Da jeg bodde i USA spiste jeg også sykt mye mexikansk! Det er så utrolig godt, og du kan nesten ikke sammenligne det med mexkansk i norge! :)

Amalie

01.11.2013 kl.02:55

Elsker sweatshirten, jeg fikk også min senior hoodie denne uken. Gøy å følge med på året ditt!

Skriv en ny kommentarMaria Holm Kaiser
Utvekslingsstudent i Blanchard, Oklahoma skoleåret 2013/14. Jeg drar med Explorius/CETUSA. Kontakt: mariaholmkaiser@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits