min amerikanske halloween

Heihei alle skjønne. For noen uker siden var vi på en pumpkin patch! Har alltid synes det har virket så koselig, og det var det virkelig. Det var selvfølgelig på en søt bondegård med masse dyr. Det var to labyrinter der, vi akte på en henger med høy bakpå en traktor i solnedgangen, matet dyrene osv. Vi hadde det hvertfall koselig. Helt på slutten plukket vi med oss et gresskar hver! Dere skulle sett hvor mange det var å velge i, jeg var helt gira, hehe. Sist uke "carved" (vet ikke hva jeg skal kalle det på norsk) vi gresskarene, hvorfor gjør vi ikke det i Norge?

Jeg lagde det helt til høyre. Den hadde egentlig tenner oppe også, men de falt av dessverre. Vi tok ut alle frøene og stekte dem, og det smakte som popcorn. 

I snart 2 måneder har de hatt halloween-dekorasjoner i butikkene, og det er helt sykt hvor mye forskjellig de har. Jeg har egentlig bare tenkt "det er jo såå lenge til," men jeg fikk ikke tid til å fikse meg noe kostyme, haha! Det er veldig vanlig å ta med småsøsknene sine eller familien og gå trick or treating, uansett hvor gammel du er. Jeg måtte hvertfall finne en løsning, så Anna sminket meg som et skjelett. 

Her ser dere hvor søt jeg var, og hvor skummel Kadence var (eller var det motsatt?) 

Gatene var FULLE med folk. Jeg har alltid synes det har sett så gøy ut, men jeg må være ærlig - jeg er faktisk liitt skuffet. Ja, vi fikk suuupermye godteri, men husene ligger jo tett i tett så alle sitter ute på balkongene sine med skåler fulle av godteri. Barna må stå i kø for å få litt, og de må gjerne stå der et par minutter før de er frammerst. Så går de til huset 10 meter unna for å gjøre det samme. I Norge var jo hele spenningen å gå fra hus til hus, og å faktisk ringe på døra. Her trenger de ikke å si "trick or treat" en gang. Vet ikke om det er fordi jeg er eldre nå, men jeg synes hvertfall det var litt skuffende. Dekorasjonene her er veldig bra, da! 

Mange av dere er vel på halloweenfest, så kos dere masse! xoxo

5 kommentarer

Mamma

02.11.2013 kl.16:02

Så moro å få oppleve Halloween i USA. Det er jo der det kommer fra :)
Pen du er ^^

ha en fin helg videre:)

Thea Aas Brandlistuen

06.11.2013 kl.21:43

Det så gøy ut :)

Sandra

06.11.2013 kl.23:19

Aaah, alt er så mye større i USA!

Skal forhåpentligvis studere bachler der og gleder meg masse til alle høytidene.

Sandra/reisedagboka.net
Dette så utrolig gøy og spennende ut!

Skriv en ny kommentarMaria Holm Kaiser
Utvekslingsstudent i Blanchard, Oklahoma skoleåret 2013/14. Jeg drar med Explorius/CETUSA. Kontakt: mariaholmkaiser@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits