black friday

...because only in America people trample each other for sales exactly one day after being thankful for what they already have.

Nå sitter jeg på rommet mitt, slapper helt av og hører på julesanger. Har så julestemning nå! I hele dag har vi vært i alle mulige butikker, siden det er black friday. Enkelte butikker hadde helt syke salg, mens andre hadde ikke like mye nedsatte priser. Selvfølgelig var de beste tilbudene i natt, men siden vi hadde Kadence her kunne vi ikke dra. Jeg har uansett fått gjort unna mesteparten av julegavene, og fant noen godbiter til meg selv også! Var forresten vitne til to jenter som slåss om et par sko, haha!  

Dette er det plagget jeg er mest fornøyd med, fra Forever 21. Aner ikke hvilke klær som blir brukt i Norge nå, men disse mønstrene på cardigans er hvertfall veldig populært her. 

Jeg synes det er så gøy å kjøpe meg noe når hvert plagg ikke koster mer enn rundt 120 norske kroner. Synes Norge kan få noen av butikkene her, som Forever 21, Pacsun og Urban Outfitters. Den eneste butikken jeg synes minner om disse butikkene er Bikbok. Merker at shoppingen kommer til å bli morsom når jeg kommer hjem. . .

#shopping #blackfriday #utveksling #usa

4 kommentarer

Kul caradigan ^^

Amalie

12.12.2013 kl.01:09

HÆÆ, er det urban outfitters i Oklahoma????

maria holm kaiser

12.12.2013 kl.05:47

Amalie: haha, nei :( tenkte på USA generelt!
fin blogg :)

Skriv en ny kommentarMaria Holm Kaiser
Utvekslingsstudent i Blanchard, Oklahoma skoleåret 2013/14. Jeg drar med Explorius/CETUSA. Kontakt: mariaholmkaiser@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits