lights

Nå har jeg endelig juleferie! Dagen i dag har vært den beste på lenge. Humøret mitt er på topp akkurat nå - jeg sitter her og smiler. Jeg er exempt fra alle fagene, så jeg slipper å ta semester testene. Man er exempt om man har A og under 5 absenses, eller B og under 3 absenses, så nå slipper jeg å dra på skolen i morgen. Egentlig skulle testene kjøres over onsdag og torsdag. Men siden guttenes fotballkamp ble flyttet til torsdag og det er så langt som to timer unna, så ble skolen avlyst på torsdag slik at alle rekker å komme seg dit (alle skal dit siden det er state finale kampen). I dag har da vært en study haul day, men jeg måtte på skolen uansett for å levere noen assignments osv. Heldigvis fikk jeg lov til å være tardy til første time, så jeg kom ikke før klokken ni. Resten av dagen snakket jeg egentlig bare med de andre som var exempt. Jeg hadde også min aller siste mythology time, noe som var trist. Vi har blitt et lite firkløver der, og jeg har det alltid så gøy i den timen. Men neste semester skal jeg endelig spille softball! 

I kveld har vi vært i Chickasha og sett på julelysene, noe som var veldig koselig! Da vi kjørte inn dit så jeg det sto Merry Christmas, Feliz Navidad, og gjett hva som sto etter det? GOD JUL! Jeg var så gira og skrek "IT SAYS MERRY CHRISTMAS IN NORWEGIAN," haha.

Her sto vi under dette treet:

Når jeg kommer hjem til Norge skal jeg få pappa til å gå litt crazy med lysene, det er jo egentlig så fint, og man får masse julestemning! De neste dagene går helt sikkert med til litt juleshopping, siden jeg fortsatt mangler fem stykker. OG SÅ HAR JEG JO BURSDAG PÅ TORSDAG! Mange vet at jeg er en av de som teller ned da det fortsatt er 100 dager igjen, så jeg elsker virkelig å ha bursdag. Alle her har hvertfall fått det med seg, og guttene skal vinne state for meg, haha! Vi snakkes 

#utveksling #usa

Én kommentar

Farfar

20.12.2013 kl.22:40

Hei på deg kjære jenta mi! Ha en kjempefin og velfortjent juleferie! Ser ut som det er "litt" mer pynting ti jul der enn vi er vant til. IKKE prøv deg med å trigge pappa til å gjøre likedan,vi vil ha det mørkt om natta! Masse klemmer fra oss i gammelhuset!(ikke å forveksle med gamlehjemmet!!)

Skriv en ny kommentarMaria Holm Kaiser
Utvekslingsstudent i Blanchard, Oklahoma skoleåret 2013/14. Jeg drar med Explorius/CETUSA. Kontakt: mariaholmkaiser@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits