hell i uhell

På lørdag dro vi på Starbucks, og deretter på Walmart. Jeg og Kadence ble sittende igjen i bilen, siden vi ikke ville ta med oss drikket inn. Etter litt, kastet hun opp i bilen, og siden det er det verste jeg vet, åpnet jeg opp døren uten å tenke. Alarmen gikk av, og jeg lukket døren så fort som mulig, og ringte til Sue. Et par minutter senere kom de ut og låste opp bilen, og jeg hoppet ut. På vei hjem skulle jeg svare på en melding jeg hadde fått tidligere - men gjett hva jeg hadde mistet da jeg hoppet ut av bilen...på parkeringsplassen til Walmart...i Norman...byen med det tredje største innbyggertallet i denne staten. iPhonen min. Vi dro tilbake for å sjekke om den fortsatt var der, vi ransøkte bilen, og spurte personalet om noen hadde levert den. Selvfølgelig var den sporløst forsvunnet. På søndag ringte vi til AT&T og sperret den. Vi dro til Walmart igjen, bare for å dobbeltsjekke. Da mannen kom ut fra lagringsrommet med EN SVART IPHONE 5 MED VS DEKSEL smilte jeg fra øre til øre, og sa "OHMYGOD THANK YOU SO MUCH," haha. Du vet ikke hva du har før du mister det. 

Ellers har jeg jo som sagt et research paper nå, som skal bli ganske mye lenger enn jeg først trodde. Dette har da kvelden min bestått av.

Mens jeg prøvde å ta et bilde til dere, måtte jeg gjespe (måtte redigere det så dere ikke kan se hvor stygt jeg gjesper, haha). Jeg syntes det illustrerte hvor kjedelig dette paperet er. Og dette innlegget. 

Én kommentar

Farfar

21.01.2014 kl.12:57

Så flott at det finnes noen ærlige folk! Godt du fikk igjen telefonen,ellers hadde vel ikke livet blitt som før??!! Koselig å lese bloggen din jenta vår,du skriver så livat at vi blir helt med! Klemmer.

Skriv en ny kommentarMaria Holm Kaiser
Utvekslingsstudent i Blanchard, Oklahoma skoleåret 2013/14. Jeg drar med Explorius/CETUSA. Kontakt: mariaholmkaiser@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits