hawaii

ALOHA!!! Som dere kanskje har fått med dere har jeg vært i Hawaii en uke, og det har vært den beste uken på veldig lenge. Jeg koste meg masse, og møtte mange søte mennesker. Vi har opplevd så utrolig mye, og jeg har så mye bilder. Jeg skal uansett prøve å oppsummere så kort som mulig, siden det er såppas mange bilder. 

Vi har surfet, vært på Polonesian Cultural Center, haiket opp vulkanen, vært på Dole fabrikken, shoppet, hatt sightseeing, vært på Pearl Harbor og monumentet der, snorklet, spist altfor mye ananas, og selvfølgelig vært på stranden. Uheldigvis har vi ikke hatt så veldig mye sol, men temperaturen har holdt seg oppe. Hvis dere vil lese mer om hva vi har gjort, kan dere klikke HER. Yvonne og jeg skrev innlegget om Pearl Harbor (torsdag) om noen vil lese dette.  

Hjemreisen gikk helt fint fra Honolulu til LA, og fra LA til Dallas. Men når jeg kom til Dallas fant jeg ut at flyet mitt var canceled pga været i Oklahoma. Jeg fikk booket nytt fly, men dette ble også canceled. Når jeg fikk booket enda et nytt et, fant jeg ut at Maria (som også bor i Oklahoma) var på samme flyplass. Vi møtte hverandre, og fant ut at neste fly også var canceled. Hun skulle egentlig ikke til samme flyplass som meg, men siden det ikke gikk fler fly til Lawton den dagen, fikk både jeg og hun standby billetter til OKC. Dette flyet gikk ikke før 10 timer senere, så vi tok både facials, spiste donuts, var på starbucks x antall ganger, tok skylinen fra terminal til terminal, og besøkte alle mulige butikker. Da vi ventet på flyet, fant vi ut at vi var nr 58 og 59 på listen, og tenkte at det var no way vi kom med på dette flyet heller. Da de ropte navnet vårt, ble det noen gledestårer. Maria ble med til meg i Blanchard, og i dag tidlig hentet vertsfamilien hennes henne. Nå har jeg tidenes jetlag, og i tillegg er jeg ikke helt i form. Heldigvis har vi ikke skole i dag pga været, så jeg fikk vært hjemme. 

Når jeg ser på disse bildene merker jeg hvor mye jeg savner det allerede. Hawaii er et av de fineste stedene jeg har vært på. Vi jentene snakket om at etter å ha vært med nordmenn i en uke, er det litt kjedelig å dra tilbake til hjemmene våre i USA. Nå er det under 3 måneder igjen, så jeg vil jo ikke hjem til Norge, men jeg er ganske stoka på å lage minner med mine norske fellas nå! Da er det bare en ting å si - mahalo Hawaii, HANG LOOSE. 

2 kommentarer

eline

06.03.2014 kl.04:30

åh nå ble jeg sinnsykt jelly!

Farfar

06.03.2014 kl.17:36

Ja ser jo ikke ut som du har hatt det så artig,men det var vel ikke så aller verst?? Tuller!!!!! Må ha vært en fantanstisk opplevelse! Gleder oss begge at du har fått oppleve dette også,du har jo fått en fantastisk opplevelse med dette året,litt annerledes enn et skoleår på Flisa,eller?? Ha en flott dag og masse klemmer fra farmor og farfar!

Skriv en ny kommentarMaria Holm Kaiser
Utvekslingsstudent i Blanchard, Oklahoma skoleåret 2013/14. Jeg drar med Explorius/CETUSA. Kontakt: mariaholmkaiser@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits