prom 2014

Heihei! På lørdag hadde jeg prom, og det var så gøy! Temaet var the Great Gatsby, og prom committee'n hadde gjort det veldig fint der. Dagen min startet ganske tidlig fordi jeg hadde en nail appointment klokken 10:30. Etter det kom min søte Sara over for å hjelpe meg med hår og sminke. Prom er bare for juniors og seniors, så hun dro ikke. Jeg møtte de andre på min party bus klokken 4, og vi dro til Winter Creek (et rikt nabolag) for å ta bilder. Deretter dro vi til Norman for å spise. På bussen danset vi og hadde det så gøy. Når vi kom frem til ballet gikk vi rett til dansegulvet. Nå, to dager senere, er jeg fortsatt støl i leggene... Innimellom all dansingen viste de seniorsene da de var små og nå. Da bildene mine kom opp, skrek alle, og jeg trodde jeg skulle begynne å gråte. Blir så glad av å tenke på hvor mange jeg har blitt kjent med i løpet av de åtte månedene jeg har vært her, og det blir så trist å dra. De kåret også prom king and queen, og en jente med downs ble dronning. Hun er den mest sassy jenta du finner, og hun er så utrolig selvsikker og fin! Skulle ønske jeg tok flere bilder, men jeg glemte helt av det. Prom var hvertfall et minne for livet. 

Nykole og Braden (han er state champion i wrestling og powerlifting, og vi vant state i fjor og kom til state i år i football pga han)

Nykole og Juan (søskenbarnet til Sara)

Seniorene ♥

4 kommentarer

Vibeke

15.04.2014 kl.03:23

Så fin du var! <3

Mamma

17.04.2014 kl.00:24

Så nydelig du er<3
fine bilder ! fin kjole du hadde på deg ;)

Inger Lise Hammer

28.04.2014 kl.22:53

Du måtte da bli ballets dronning, Maria!!!!!!!!!!! For ei nydelig jente du er, og den kjolen da, bærre lækkert. Kos deg den siste måneden "over there", mange her hjemme som gleder seg til at du skal komme hjem nå :) :). Skjønner at det blir trist å si farvell til alle de gode vennene du har fått, du får heller si: "På gjensyn". Velkommen hjem om en måneds tid. Klem :) :)

Skriv en ny kommentarMaria Holm Kaiser
Utvekslingsstudent i Blanchard, Oklahoma skoleåret 2013/14. Jeg drar med Explorius/CETUSA. Kontakt: mariaholmkaiser@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits