senior night: softball

Nå har jeg endelig påskeferie også - selv om det bare er èn dag. Bedre enn ingenting, da. Merker at skoleåret går mot slutten siden vi ikke gjør så veldig mye. De siste dagene har vi blandt annet sett på Frozen og Gossip Girl, og bare gått rundt og hatt det gøy, så jeg klager ikke.

I går hadde jeg hvertfall en herlig dag. I hver sport har vi senior night på vår siste varsity hjemmekamp, og i går var det softball sin tur. HVA har det virkelig gått så fort? Har heldigvis igjen districts og regionals, men det er fortsatt sykt å tenke på. Før kampen blir alle seniorsene, en og en, eskortert (er det et ord?) ut på banen av foreldrene og to spillere, mens de presenterer deg over høyttalerne. Vi er fire seniors med manageren vår. Da vi stoppet på banen, fikk mammaen en rose, pappaen en signert ball, og senioren en ryggsekk med navnet sitt på og søte gaver oppi. Etter kampen fikk vi kake med navnet vårt på. Tradisjonen er at det skal være kakekrig, så vi startet med å smashe kakene våre på coach Abbott. Må også fortelle dere at vi tapte kampen, men jeg var egentlig ikke lei meg for jeg scoret to runs, haha.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarMaria Holm Kaiser
Utvekslingsstudent i Blanchard, Oklahoma skoleåret 2013/14. Jeg drar med Explorius/CETUSA. Kontakt: mariaholmkaiser@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits