no good in goodbyes

Nå har jeg nesten ikke noen klær i det store klesskapet mitt, og rommet mitt er ikke like rotete. Jeg sendte to svære esker med klær og litt andre ting i dag. Mens jeg har holdt på med pakkingen har selvfølgelig tankene gått. Mange spør om jeg mener jeg har forandret meg i løpet av dette året, men det synes jeg er litt vanskelig å svare på i og med at jeg tross alt har "vært med meg selv" hver dag. I stedet begynte jeg å tenke på hva dette året har gitt meg og hva som har gått opp for meg, fordi det er jo noen av måtene jeg har forandret meg på. 

Jeg har lært å sette pris på så mye som jeg før tok som en selvfølge. Ved å oppleve og å se hvordan noen har det her, har jeg skjønt hvor bra vi har det i Norge. Til tross for at noen ting her virker helt rart for meg, har jeg også blitt flink til å finne det positive i de fleste ting. Om jeg gjør dette blir det ikke så ille allikevel. Jeg glemmer på en måte at jeg skulle ønske det var annerledes, og ting blir mye lettere. Selv om noen ting er vanskelig å se positivt på, er det faktisk en positiv side til hver sak. 

Om det har vært dager hvor jeg bare ville ligge under dyna, eller hvor jeg savner alle og så videre, har jeg klistret et smil på ansiktet mitt. I begynnelsen føltes dette litt unaturlig, men om jeg gjør det og i tillegg ler og sprer positiv energi, er det nettopp det jeg får tilbake. Dette gjør igjen humøret mitt bedre. Alle her er også kjempeflinke til å gi komplimenter og å si "love you", så dette er også noe jeg gjør mer nå. Om jeg har vært sliten men noen vil finne på noe med meg, har jeg aldri sagt nei. Til dere som skal på utveksling til neste år - si ja, og bli med på så mye som mulig! Spesielt nå de siste månedene har jeg gjort så utrolig mye minnefullt, og jeg har prøvd å gripe hvert sekund. Når jeg faktisk har sittet ned i fem minutter, har jeg kjedet meg så mye, haha! Det er mye bedre å angre på det du har gjort enn å angre på det du ikke gjorde. I dag har jeg sagt hade til vennene mine, og jeg kan trygt si det ble en del tårer. Jeg kommer til å savne dem så masse :(

2 kommentarer

Stian Haugen

28.05.2014 kl.07:00

Tenker du gleder deg litt til en norsk sommer også ;)

Silje Marie

28.05.2014 kl.11:58

finner ingen jeg er mer stolt over enn deg bestevennen min <3 har ikke ord over hvor mye jeg gleder meg til å se deg igjen!

love you

Skriv en ny kommentarMaria Holm Kaiser
Utvekslingsstudent i Blanchard, Oklahoma skoleåret 2013/14. Jeg drar med Explorius/CETUSA. Kontakt: mariaholmkaiser@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits