hei norge

Mange har lurt på hvordan det er å komme hjem igjen. Som jeg har skrevet tidligere, var det hardt å forlate Blanchard, og til nå har det vært litt vanskelig å omstille meg. Til tross for dette var det selvfølgelig veldig godt å se alle igjen. Jeg har holdt meg opptatt med venner og familie siden jeg kom hjem, og det har ikke gått en dag uten at jeg har vært med vennene mine. Selv om jeg er veldig glad for å være med alle sammen, merker jeg at jeg "soner ut" noen ganger. De kveldene jeg er alene blir også brukt til mye tenking. Parker spurte meg om hvordan jeg hadde det, og jeg forklarte at jeg egentlig føler meg ganske tom og sliten. Han som alltid har de beste svarene, sa at jeg er jo ikke tom - jeg er for "full". Jeg har tross alt to hjem nå. Da jeg kom til USA synes jeg det var vanskelig å holde kontakten med mine norske venner. Jeg følte jeg hadde et ben på begge steder, og det ble veldig slitsomt. Det er på en måte slik jeg føler det nå også; jeg prøver å være med vennene mine her, samtidlig som jeg tviholder på vennene mine, og alle minnene, fra USA. Jeg vil holde meg oppdatert på hva som skjer der, og derfor er jeg alltid å finne med mobilen i hånda. Dette gjør også at jeg fort kan falle litt ut fra det som skjer rundt meg.

Jeg savnet alle og det var noen tunge tider, men jeg hadde ikke typisk hjemlengsel da jeg var i USA - men det har jeg nå. Da jeg dro visste jeg at jeg kom til å se alle igjen om 10 måneder, men nå er det ingen garanti for å se alle igjen. Jeg innser at det er på tide å gi slipp. Det går seg sikkert til etterhvert, men det er bare litt vanskelig for meg akkurat nå. Når det er sagt, er jeg utrolig takknemlig og glad for at jeg dro på utveksling. Jeg anbefaler alle å dra på utveksling, for man vokser og lærer så mye om seg selv i løpet av året. Ikke vær redd for å gå glipp av ting hjemme - det er de som ikke drar som går glipp av noe. Det er noe du har med deg for resten av livet ditt. 

 

It's not a year in your life, it's a life in one year.

2 kommentarer

Jaycee

24.06.2014 kl.22:10

I miss you tons bff!!

Julie Lillesæter

29.06.2014 kl.14:23

Så fin blogg du har ! :)

Ta gjerne en titt innom bloggen min, legg gjerne igjen en kommentar og :)

Skriv en ny kommentarMaria Holm Kaiser
Utvekslingsstudent i Blanchard, Oklahoma skoleåret 2013/14. Jeg drar med Explorius/CETUSA. Kontakt: mariaholmkaiser@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits